Cégismertető

Cégismertető

Cégünk egyéni vállalkozásként indult 2002-ben. Ekkor még csak bőr alapanyagokkal dolgoztunk, leginkább öveket és nyakörveket készítettünk. 2007-ben, 5 év kemény munkája után, az egyéni vállalkozás Kft-vé alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő magáncégként. A terméklista bővülésének köszönhetően, ekkorra már sokkal szélesebb termékkínálattal és nagyobb megrendelői bázissal rendelkeztünk, többek között a G4S Készpénzlogisztikai Kft. valamint a G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt., a JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft., és a Belügyminisztérium is a megrendelőink közé tartozott ill. tartozik a mai napig is. Partnereink számára ugyanúgy, ahogyan számunkra is a vevők megelégedettsége, a termékeik minősége, a kedvező ár, a megbízható partneri együttműködés fontos és az üzletpolitikánk elsődleges szempontjai közé tartozó irányelv.

A kiemelkedő fejődési mutatók tették lehetővé, hogy cégünk folyamatosan bővüljön. 2007-ben még csak 4 ember foglalkozott a megrendelések teljesítésén, ma viszont már 11 munkatárs dolgozik azon, hogy valamennyi megrendelőnk a legjobb minőségű terméket kapja.

2009. májusban elköltöztünk egy új és szebb műhelybe, mely a Fóti úton található, Újpest frekventált és könnyen megközelíthető részén. Így jelenleg egy 120 nm alapterületű üzemben dolgozunk kiváló szakembereinkkel.

Reméljük hamarosan megbízóink és partnereink körében üdvözölhetjük Önt!

Küldetés

A KGB Group Kft. küldetése, hogy a cég tevékenységének központjában az ügyfél áll. Törekszünk arra, hogy partnereink igényeit az elvártnál is magasabb színvonalon elégítsük ki és megkönnyítsük, hatékonyabbá tegyük munkájukat. Cégünk sikeréhez megbízható, szakképzett munkatársaink segítenek.

Jövőkép

A KGB Group Kft. jövőképe, egyúttal működésének legfontosabb célja, hogy üzleti partnerei, megrendelői részére korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtson, szem előtt tartva a legjobb minőséget. Fontos számunkra a vevői elégedettség, a folyamatos fejlődés, ill. fejlesztés, s mindemellett a hatékony és kiszámítható gazdálkodás. Céljaink között szerepel az ISO minőségirányítási rendszer bevezetése. Ezzel a világon elismert auditált szabvánnyal szeretnénk, hogy cégünk működésének gazdaságossága növekedni tudjon.

replika
‎replika órák
‎replika órák tag heuer replika órák